Добредојдовте во секцијата за поднесување на барање за термин!

Ве молиме наведете го Вашиот матичен број, телефон за контакт и изберете ги документите за кои би сакале да закажете термин.
Откако ќе го испратите Вашето барање, нашите оператори од повикувачкиот центар ќе Ве исконтактираат на наведениот телефон за контакт за да го опслужат Вашето бараање во најкус можен рок.

ЕМБГ

Телефон: (+3897xxxxxxx)

Регион:

Изберете документ/и